Het verzorgen van uw administratie

Wij zijn van mening dat u vooraf altijd moet weten wat de kosten zijn. Zo werken wij voor met een vast bedrag per maand. Hierin zitten alle zaken die tot het voeren van de administratie behoren. Al vanaf €95 per maand doen wij uw volledige administratie inclusief de verschillende aangiften. Voor het tarief geldt dat deze altijd vooraf wordt afgesproken en u dus achteraf niet voor verrassingen kom te staan.

Wij maken gebruik van moderne technieken zoals online boekhouden, Scan & Herken en een mobiele app. Hier kunt u als klant ook gebruik van maken. Zo heeft u altijd de administratie bij de hand en kunt u deze gemakkelijk raadplegen.

Uw online administratie

Boekhouden

U wilt 24 uur, 7 dagen per week uw financiële situatie inzien? Dat kan.

Met de komst van online boekhouden, ofwel boekhouden in de cloud kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week uw financiële situatie inzien. Met een online administratie zorgen wij dat u eenvoudig uw balans, winst-en-verliesrekening, grootboek, mutaties, openstaande posten én overige overzichten kunt inzien. Met uw actuele cijfers bij de hand, bent u in staat om beter te ondernemen!

Factureren

Indien u kiest voor de module factureren dan maakt, beheert én verstuurt u online facturen. U verstuurt deze facturen in uw eigen huisstijl, waardoor uw uitstraling en identiteit behouden blijft. Uw klanten kunnen uw factuur direct betalen via iDeal of een andere betaalmethode.

Offertes

Klantgerichte en professionele offertes opstellen kan eenvoudig en efficiënt met onze offertemodule. U kunt offertes geheel naar eigen inzicht opmaken en de voortgang en status van de offertes bijhouden. De offertemodule is een onderdeel van de facturatiemodule, dus hiervoor betaalt u géén extra kosten.

Gratis App

Met de gratis app heeft u altijd toegang tot gegevens uit uw boekhouding vanaf uw smartphone of tablet. Zo heeft u inzicht in uw winst, actuele open posten en meer.

Met de app van BOX:

  • heeft u altijd uw financiële gegevens bij de hand
  • heeft u duidelijk inzicht in uw openstaande facturen
  • maakt en uploadt u foto’s van bonnetjes en facturen
  • laat uw bonnetjes en facturen (optioneel) automatisch herkennen.
Persoonlijk contact

Persoonlijk contact blijft van onschatbare waarde. Naast de onlinetoepassingen is persoonlijk contact bij BOX vanzelfsprekend. U bent dan ook altijd van hartelijk welkom om een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie. Ook zijn we te bereiken per telefoon (bellen, Whatsapp) of email.

Kies een BOX die bij u past.